A-Z Bogføring

Kontakt

Om A-Z bogføring ApS

AZB ApS blev grundlagt i 2002 i Silkeborg. Virksomheden er i dag placeret i det naturskønne Brædstrup, ca. 20 min. kørsel fra hhv. Silkeborg og Horsens.

Virksomheden ejes og drives personligt af Brian Hallstrøm Jensen, som igennem en årrække har haft virke hos en statsautoriseret revisor, derudover er færdighederne suppleret med en uddannelse fra HD(R) studiet.

AZB ApS driver i dag A-Z BOGFØRING henvender sig primært til det mindre firma, som udgangspunkt ikke har eget bogholderi. Udover at tage os af kundens bilag, optræder vi som en aktiv medspiller for virksomheden, idet vi på eget initiativ løbende kommer med forslag og ideer til den fortsatte drift.

AZB ApS driver også ArvogSkifte ApS som udarbejder boopgørelser over hele Danmark.

Vi har på kort tid opbygget en bred fast kundeportefølje, med mange forskellige spændende opgaver som til stadighed udbygges og plejes, i henhold til de ændringer vi oplever i vores samfund.

Kundens sikkerhed for at kvaliteten er i top, sker ved at vi kontinuerligt følger kurser indenfor moms og skatteområdet. Vi samarbejder med Tax-partner A/S når det gælder specielle problemstillinger.

På gensyn,

Brian Hallstrøm Jensen
Indehaver

Kontakt

Vores adresse

ArvogSkifte.dk
Østergade 14
DK-8740 Brædstrup

Tlf: 26 75 61 10

Vores adresse

ArvogSkifte.dk
Østergade 14
DK-8740 Brædstrup

Tlf: 26 75 61 10

Kontakt

A-Z BOGFØRING
Østergade 14
DK-8740 Brædstrup

CVR-nr: 40 72 78 09 (siden år 2002)

Mobil 26 75 61 10
Mail: brian@az-b.dk

Har du spørgsmål eller andet, så tryk her for at sende en mail til os
Vi svarer på alle henvendelser og giver gerne uforpligtende tilbud på din opgave

Your Content Goes Here

Navigation