? A-Z BOGFØRING | Profil
DIN SPARRINGSPARTNER, NÅR DET GÆLDER OPTIMERING AF VIRKSOMHEDEN... Virksomheden med mere end 20 års erfaring, vi skaber balance...

OM A-Z BOGFØRING

A-Z BOGFØRING blev grundlagt i 2002 i Silkeborg. Virksomheden er i dag placeret i det naturskønne Brædstrup, ca. 20 min. kørsel fra hhv. Silkeborg og Horsens.

Virksomheden ejes og drives personligt af Brian Hallstrøm Jensen, som igennem en årrække har haft virke hos en statsautoriseret revisor, derudover er færdighederne suppleret med en uddannelse fra HD(R) studiet.

A-Z BOGFØRING henvender sig primært til det mindre firma, som udgangspunkt ikke har eget bogholderi. Udover at tage os af kundens bilag, optræder vi som en aktiv medspiller for virksomheden, idet vi på eget initiativ løbende kommer med forslag og ideer til den fortsatte drift.

Vores kunder tæller idag mange brancher lige fra rengøring, eventforretninger til handelsvirksomheder og til traditionelle håndværkervirksomheder.

Vi har på kort tid opbygget en bred fast kundeportefølje, med mange forskellige spændende opgaver som til stadighed udbygges og plejes, i henhold til de ændringer vi oplever i vores samfund.

Kundens sikkerhed for at kvaliteten er i top, sker ved at vi kontinuerligt følger kurser indenfor moms og skatteområdet. Vi samarbejder med Tax-partner A/S når det gælder specielle problemstillinger.


På gensyn,

Brian Hallstrøm Jensen
Indehaver

A-Z BOGFØRING
Brian Hallstrøm Jensen
Østergade 14
8740 Brædstrup
Mobil 26 75 61 10
brian@az-b.dk